Nancys presentation

Vi har inte berättat så mycket om råttorna, så nu tänker vi skriva en presentation om var och en av råttorna. Första presentationen är Nancy.
 

Nancy
Födelsedatum - 3 juli 2011. Fick henne 7 maj 2012
Föräldrar - Okänt eftersom att vi köpte henne som omplacering.
Relation till de andra råttorna - Syster till Isa och Ronnie.
Personlighet - Nancy var en speciell råtta, ibland kunde hon ligga i knät invirad i en filt och ploppa med ögonen och knastra med tänderna. Och ibland kunde hon springa fram och tillbaka i full fart, klättra och busa runt. Nancy var väldigt smart, hon visste hur man öppnar burdörren, som tur var kunde hon bara öppna utifrån.
Färg och teckning - Black hooded.
Örontyp - Toppörad.
Pälstyp - Släthårig.
Bästa minnet - Vi har flera bra minnen med Nancy, men vi tänker berätta om tre stycken av dem. Det första var när vi efter en evig längtan åkte och hämtade henne, vi var överlyckliga över våra första råttor. Det andra minnet var när hon ploppade med ögonen första gången när hon myste med mig, när dem ploppar med ögonen så betyder det att dem mår bra/är glada eller myser. Det tredje var när vi fick hem Sigrid, Ronnie var elak mot henne men Nancy försvarade Sigrid!
Värsta minnet - Det var nog när hon blev sjuk, hon bara låg på golvet och andades ansträngt, hon hade snor runt nosen och hon blev bara magrare och magrare, vi provade olika mediciner men inget hjälpte. Till slut var hon bara skinn och ben. Det kändes som en lättnad när hon lät avlivas, det var över och jag kunde slappna av. Nancy är nu på ett bättre ställe.
Övrigt - Nancy avlivades hos veterinär den 24 januari 2013.

 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0